Avramović: U finišu nam je nedostajalo koncentracije!

Košarkaši Partizana izgubili su sinoć od Cibone rezultatom 71:64 u polufinalu Liburnija kupa. Oni će sutra igrati sa Cedevitom Olimpijom koja je nešto ranije izgubila od Pezara rezultatom 105:109.

Partizan je igrao bez Kevina Panter i Alena Smailagića. Crno beli su imali dosta izgubljenih lopti, grešaka u odbrani i napadu i zbog toga je Cibona gotovo sve vreme bila u vođstvu, a Partizan je samo na momente pokazivao kvalitet.

Svesan je toga Aleksa Avramović

– Loše smo ušli u utakmicu. Nismo radili ono što je trebalo. Brzali smo, što je dovodilo do lakih poena protivnika. Kad smo podigli nivo agresivnosti preokrenuli smo rezultat, ali nam je u finišu nedostajalo koncentracije i malo više pameti da odigramo kako je trebalo i kako smo trenirali. Pripreme i postoje da ispravimo greške i da ih više ne bude – precizirao je jedan od letošnjih novajlija u Humskoj.

Priliku za popravni crno-beli će imati u petak od 17 časova u utakmici za treće mesto protiv Cedevite, dok se finale igra od 20časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE