Avramović: U finišu nam je nedostajalo koncentracije!

Košarkaši Partizana izgubili su sinoć od Cibone rezultatom 71:64 u polufinalu Liburnija kupa. Oni će sutra igrati sa Cedevitom Olimpijom koja je nešto ranije izgubila od Pezara rezultatom 105:109.

Partizan je igrao bez Kevina Panter i Alena Smailagića. Crno beli su imali dosta izgubljenih lopti, grešaka u odbrani i napadu i zbog toga je Cibona gotovo sve vreme bila u vođstvu, a Partizan je samo na momente pokazivao kvalitet.

Svesan je toga Aleksa Avramović

– Loše smo ušli u utakmicu. Nismo radili ono što je trebalo. Brzali smo, što je dovodilo do lakih poena protivnika. Kad smo podigli nivo agresivnosti preokrenuli smo rezultat, ali nam je u finišu nedostajalo koncentracije i malo više pameti da odigramo kako je trebalo i kako smo trenirali. Pripreme i postoje da ispravimo greške i da ih više ne bude – precizirao je jedan od letošnjih novajlija u Humskoj.

Priliku za popravni crno-beli će imati u petak od 17 časova u utakmici za treće mesto protiv Cedevite, dok se finale igra od 20časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Selektor košarkaša Franuske odredio širi spisak za OI

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole saopštio je širi spisak od 19 igrača koji će konkurisati za predstojeće Olimpijske...

POVEZANE OBJAVE