Stanojević o Markoviću: Priznajem samo timsku igru, ko ne bude dao 200 odsto, neće biti sa nama

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o mentailtetu svoje ekipe uoči susreta sa Radnikom i ponovio da je timska igra ono što on preferira.

Stanojević je prvobitno upitan šta misli o broju klubova u domaćem šampionatu koje ove sezone broji čak 20 ekipa.

– Pa sigurno da je glomazno, sa manje klubova bi bio kvaliteta, ova situacija oko korone nametnula je da se stvari dešavaju na određeni način. Nemoguće su okolnosti – rekao je Stanojević.

Spekulacije o njegovom odlasku iz Partizana zbog nedovoljnog zalaganja postoje, ali Lazar Marković se u minulom kolu ponovo upisao u listu strelaca.

– Lazar je dete Partizana koji mnogo voli klub, imao je pehova sa povredama. Igrač koji je igrao na visokom nivou u velikim klubovima. Sa druge strane, ja sam neko ko priznaje samo učinak, priznaje timsku igru, ništa nemam od toga što neko, uključujući i njega, bljesne na trenutak. Moraju igrači da daju u kontinuitetu. Meni je drago što je dao gol, ali mora mnogo više da da sebe i mora da se pridoda kolektivu. Moramo da imamo rezultat. Ko ne bude davao 200 odsto, neće biti sa nama – naglasio je Stanojević.

Strateg Partizana je upitan da prokomentariše gest Miloša Jojića koji je rešio da nagradi sve zaposlene u klubu pred Novu godinu i iz svog džepa plati svakome po 150 evra.

– Njega će stići životna nagrada, a fudbalska dolazi ako vredno radiš. Verujem da će ga stići nagrada, da li sada ili ubuduće. On je dete Partizana i oseća čitavu ovu priču. On je to uradio iz srca i ne volim što je to izašlo u medije. Takve stvari treba da ostanu tu – prokomentarisao je Stanojević.

On se takođe osvrnuo na vest koja je šokirala fudbalsku javnost u Srbiji ovog dana, a to je smrt trenera TSC-a Zoltana Saba, koji je ujedno bio bivši igrač Partizana.

Suvišno je bilo šta reći. Ne može rečima da se opiše koliko smo svi potreseni i koliko nam je to teško palo. Igrali smo skoro, videli smo se , igrali smo zajedno. U šoku smo. Svi smo znali kakav je bio čovek. Zatečeni smo i mnogo nam je teško – rekao je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE