Prošao je pakao i veruje u Zvezdu: Nije bitno Milan, Real, Barselona, Liverpul…

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Vujadin Savić, prolećni deo sezone provešće u ljubljanskoj Olimpiji, ali kao pozajmljen igrač kiparskog APOEl-a.

Savić sebe više ne vidi na Kipru, iako mu ugovor važi do leta 2022. godine, a uzrok tome su neke neprijatne stvari koje je doživeo u ovom klubu.

Sve je bilo dobro do pojave korone, a tada je počeo moj pakao na Kipru. Nisam pristao na smanjenje plate, tačnije – jesam u prva tri meseca, na samom početku pandemije. Ali, nisam mogao da pristanem na dalje smanjenje, pošto sam u tom trenutku imao ugovor na još dve godine. Reč je o velikoj sumi i stvarno nisam mogao da pristanem. U martu je prvenstvo prekinuto i nismo trenirali, a kada smo se vratili na leto – nisam bio sa ekipom. Oni su trenirali popodne, a ja prepodne, ili obrnuto. Više sam bio u teretani, nego na terenu, a loptu skoro da nisam ni koristio, rekao je Savić za MeridianbetSport.

Posle pozajmice Olimpiji čini se da su sve strane zadovoljne.

Pozajmica će trajati do kraja sezone, onda imam još godinu dana sa APOEL-om. Videćemo šta će biti posle isteka pozajmice, jer zaista ne vidim sebe u tom klubu. Ne mogu da me plaćaju, imam najveću platu u ekipi i jednostavno su me zamolili da probam da nađem novi klub na leto. Oni će plaćati veći deo, Olimpija manji, kako bih mogao na leto da odem i oni da budu oslobođeni troškova.

Savić je optimista kada je u pitanju duel Zvezde i Milana.

Nezahvalno je reći sada koji će na kraju rezultat da bude, ko će da prođe. Milan je do ovog vikenda bio prvi, a Inter im beži samo jedan bod. Stvarno su u dobroj formi, dugo su u vrhu. Imaju dobru ekipu, imaju i zvezde, ali ih Deki Stanković najbolje poznaje. Kakav bih ja to zvezdaš bio, i ostali, kakvi bi bili zvezdaši, kada ne bi verovali u prolaz? Nije bitno, Milan, Real, Barselona, Liverpul…Ko god da je, moramo da verujemo da možemo dalje. Uz veliku dozu ljubavi, vere, naravno, kvaliteta i znanja, može da se dođe do pozitivnog rezultata, zaključio je Savić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE