Konferencija za medije ponovo bez Lalatovića

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović po drugi put u nizu prepustio je konferenciju za medije nekom od svojih igrača.

Zbog čega Lalatovića nema ove nedelje, nije poznato i može samo da se spekuliše. Vodio je redovno meč sa Voždovcem, ali se pred duel nije oglasio. Pred susret sa ,,zmajevima”, novinarima se obratio mlađani Mirko Topić, a sada je pred predstavnicima ,,sedme sile” uoči duela sa lučanskom Mladosti bio defanzivac Nikola Andrić.

Teško gostovanje nas očekuje. Uzeli su tek jedan bod i siguran sam da će na sve načine pokušati da nam uzmu bodove. Idemo tamo da se nadigravamo. Na papiru smo favoriti sigurno, tamo se ne uzimaju lako bodovi, ali na nama je da budemo skoncentrisani – kazao je Andrić i dodao da su svi spremni.

Pouzdani bek osvruno se i na finansijsku situaciju u klubu. Fudbalski savez Srbije je pomogao Vojvodini da isplati igrače, ali, prema rečima Andrića, obećanja još nisu upotpunosti ispunjena.

– Uprava je donekle ispunila što nam je obećano. Na nama je da se fokusiramo na fudbal, mi smo profesionalci, a ovi ostali ljudi trebaju da obavljaju svoju funkciju.

Pravilo bonus igrača važi od ove sezone u domaćem fudbalu, usled promocije mladih fudbalera. Andrić smatra da to i nije najbolje rešenje za nešto iskusnije igrače.

To je odluka Saveza, ne možemo mi tu ništa. Sigurno je da, ako igrač zaslužuje, bez obzira na to da li ima 17 ili 35 godina, treba da igra. Ukoliko zaslužuje da igra samo ako je bonus igrač, mislim da to ne bi trebalo tako da bude. U Evropi su najbolji špicevi sa 35 godina, ali Savez je rekao svoje – podvukao je Andrić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEČITI SAZNALI: Zvezda posle LŠ u Humskoj, on sudi derbi

Večiti derbi, prvi ove sezone između fudbalera Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak. Crveno-beli su poraženi protiv Benfike...

POVEZANE OBJAVE