Rondo na drugom kraju Los Anđelesa, Lauri ostaje u Reptorsima

Širom NBA lige navršavao se period trejdova, a najveću pažnju u finišu ,,prelaznog roka” zauzeli su Ražon Rondo i Kajl Lauri.

Nemanja Bjelica je završio u Majami Hitu, kako j ranije tokom dana bilo poznato, a i Jokić je dobio Arona Gordona za saigrača. Nikola Vučević se preselio u Čikago Bulse…

Dva glavna glumca samog finiša trejd perioda bili su Ražon Rondo, kojeg su želeli i dobili Los Anđeles Klipersi, dok je u suprotnom smeru krenuo Lu Vilijams, zajedno sa još dva buduća pika iz druge runde. Podsećamo, Rondo je prošle sezone podigao titulu sa Lejkersima.

Viktor Oladipo se pridružio Nemanji Bjelici u Majamiju, a Roketsi zauzvrat dobijaju Ejverija Bredlija, Kelija Olinjika i pika sa drafta 2022. godine.

Toronto Reptorsi su bili voljni da puste Kajla Laurija u Lejkerse, koji su ga želeli, međutim, aktuelni šampion nije hteo da u trejd paket uvrsti Tejlena Horton-Takera zajedno sa Denisom Šruderom i Kentavijusom Koldvel-Poupom te je Lauri ostao u Reptorsima i tako će biti barem do kraja sezone.

Maveriksi i Pelikansi su napravili međusobni trejd, prema kojem će u Dalas otići Džej-Džej Redik i Nikolo Meli, a u suprotnom smeru Džejms Džonson, Ves Ivundu i pik iz druge runde.

Golden Stejt Voriorsi su poslali Markiza Krisa u San Antonio Sparse, za novac, što im je uštedeo porez za luksuz za povređenog igrača.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kraso heroj Obale Slonovače, Điga učestvovao u velikom iznenađenju (VIDEO)

U 1. kolu kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, branilac trofeja Obala Slonovače je savladala Zambiju 2:0. Strelac oba gola bio...

POVEZANE OBJAVE