Partizan bez dvojice igrača na Lokomotivu

U okviru 8. kola Evrokupa košarkaši Partizana sutra od 17.30 igraju protiv Lokomotive Kuban. Ovo je najteži ispit za Partizan u dosadašnjem delu sezone.

Trener Partizana Željko Obradović u Krasnodaru biće bez dva igrača, Uroša Trifunovića i Rodionsa Kuruc, ali se u tim vraća Kevin Panter

 – Oni su promenili trenera posle poslednjeg kola u Evrokupu. Napravili smo skauting njihove utakmice u VTB ligi. Isti su igrači, ali naravno da je bilo nekih sitnih noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim mogućim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da odigramo dobru utakmicu i eventualno pobedimo. Igramo protiv tima koji ima izvanredne igrače na svim pozicijama. Napravljeni su sigurno tako da se bore za to da budu sledeće godine u Evroligi. Veliki je izazov pred nama, moramo da odigramo izvanrednu utakmicu ako mislimo da pobedimo protivnika, rekao je Obradović.

 Partizan pred ovu utakmicu se nalazi na prvom mestu, sa šest pobeda i jednim porazom, dok Lokomotiva ima jedan poraz više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE