EVROLIGA: Radonjić pred Uniks

U okviru 26. kola Evrolige Crvena zvezda gostuje Uniksu u Kazanju-

U prvoj utakmici koja se igrala u novembru, Uniks je slavio u Beogradu rezultatom 98:78.

-Treba reći da se radi o izuzetno kvalitetnom protivniku, koji nije samo u meču protiv nas to pokazao. U dobroj su formi. Pobedili su Žalgiris u Kaunasu, CSKA u Moskvi. Imaju puno kvaliteta, individualno su izuzetno jaki. Atletski su jako dobar tim. Čeka nas težak zadatak. U stiuaciji u kojoj mi jesmo, zbog svih ovih dešavanja u januaru, treniranja, netreniranja. Raspored je izuzetno težak i nastavlja se duelom protiv Uniksa, rekao je Radonjić.

Nema velikih kadrovskih problema u ekipi Zvezde

-Cirbes neće ići sa nama. Nadam se da će sledeće nedelje početi sa treninzima. Imamo određenih problema kao posledica svega ovoga što je bilo. Zbog te pauze, preduge u ovom delu sezone. Bez boravka u Sali za ogroman broj igrača. Specifičan vid rada, raspored. Ovih dana je bilo evidentno da vidimo posledice svega toga. Videćemo sutra kakva je situacija. Ono što je značajno, nema ozbiljnijih stvari, ali da imamo problema – imamo.

Na pitanje da li Zvezda razmišlja o Top 8, najtrofejniji trener Zvede je rekao

-Ja sad razmišljam o stvarima koje su prisutne trenutno. Prošli put sam vam rekao slično, a kao što vidite, potpuno je jasno i zašto tako pričam. Jednostavno je to naša realnost, rekao je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE