Radonjić: Boli me nekorektno ponašanje pojedinih košarkaša Partizana

Partizan je ubedljivo savladao Crvenu zvezdu u četvrtom meču finale serije ABA lige, pa će pobednik ovog takmičenja biti odlučen nakon majstorice.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić nije krio razočarenje nakon ovog susreta.

Serija kreće iz početka. Dobro smo izgledali na početku meča, imali smo energiju u odbrani, dobra rešenja u napadu. Međutim, Partizan je promenio sistem odbrane, nismo na agresivnost odgovorili istom merom, Partizan je iz odbrane stekao samopouzdanje za igru u napadu, pa se sve završilo onako kako se završilo, rekao je Dejan Radonjić, pa nastavio:

Moramo da izvučemo pouke iz prethodna dva meča. Odlučujući igramo pred našim navijačima, a za to smo se borili tokom kompletne sezone. Očekujem reakciju, očekujemo daleko bolju partiju. To se pre svega odnosi na igru u odbrani, gde smo bili mekani, baš mekani. Pozivam navijače da dođu u velikom broju da bodre nas. Da budu glasni i korektni. Ono što me boli je nekorektno ponašanje pojedinih igrača Partizana tokom meča, a pri tome ni jednim gestom to nismo izazvali.

Naredni meč igra se u ponedeljak 6. juna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Stefan Babović povodom natpisa da njegov otac preuzima FK Partizan

Nekadašnji fudbaler Partizana Stefan Babović se oglasio na svom IG profilu i stavio tačku na spekulacije o eventualnom zvaničnom...

POVEZANE OBJAVE