Jovanović i Lazić pred MZT: Naše ambicije se znaju

Košarkaši Crvene zvezde sutra otvaraju novu sezonu utakmicom protiv ekipe MZT -a u hali „Aleksandar Nikolić“.

Pred ovaj meč trener Vlada Jovanović kaže:

Počinje sezona i na otvaranju igramo protiv ekipe MZT-a koja je između dve sezone ojačala svoj roster u kome se nalazi puno iskusnih igrača. Ekipa koju shvatamo maksimalno ozbiljno. Međutim, znamo šta radimo, naše ambicije se znaju, igramo na domaćem terenu. Želimo da nametnemo naš ritam od samog starta i da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, koje pozivam da dođu u subotu uveče u halu i pruže momcima podršku na startu sezone“ rekao je trener crveno belih.

Nakon trenera svoja očekivanja izneo je i kapiten Zvezde Branko Lazić.

Odigrali smo tokom pripremnog perioda nekolicinu utakmica sa prvim i osnovnim ciljem da se što bolje uigramo i pripremimo za početak sezone. Naši ciljevi u ABA ligi se znaju, ali zaista moramo da idemo utakmicu po utakmicu jer nas očekuje izuzetno naporna sezona sa velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se predstavimo našim navijačima na premijeri i zabeležimo pobedu“ rekao je Lazić.

Utakmica ova dva rivala na programu je sutra od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE PORAZA NA STARTU LŠ: PSV ozvaničio veliko pojačanje, igraće u Beogradu!

Fudbalski klub PSV iz Ajndhovena izgubio je od Juventusa u prvom kolu Lige šampiona. Bjankoneri su slavili kao domaćini sa...

POVEZANE OBJAVE