Oglasio se FS Portugala u vezi Kristijana Ronalda

List iz Portugala Rekord objavio je da je jedan od najboljih fudbalera svih vremena i kapiten njihove zemlje Kristijano Ronaldo zapretio napuštanjem reprezentacije.

Navodno Ronaldo nije dobro prihvatio da meč protiv Švajcarske počne sa klupe, a kako navodi taj list toliko je bio besan da je odbio čak i da trenira sutradan, već je sa ostalim starterima radio lakši trening u teretani. 

Zbog te situacije, hitno se oglasio FS Portugala u vidu zvaničnog saopštenja.

-Kategorički negiramo da je kapiten naše reprezentacije Kristijano Ronaldo zapretio da će napustiti nacionalni tim tokom Mundijala. Kristijano Ronaldo je postavio mnoge rekorde za nacionalni tim, maksimalno je posvećen i mora da se poštuje sve što je uradio za našu reprezentaciju. Nacionalni tim, svi igrači, selektor i članovi stručnog štaba i članovi Saveza od prvog dana su ujedinjeni u ideji da predstave Portugal na najbolji mogući način na Svetskom prvenstvu, saopštio je FS Portugala. 

Portugal svoju utakmicu četvrtfinala Svetskog prvenstva igra u subotu protiv Maroka, od 16 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Težak udarac za italijanskog velikana! Milan do kraja godine bez važnog prvotimca

Italijanski fudbalski vicešampion Milan najmanje će četiri meseca biti bez alžirskog reprezentativnog veznjaka Ismaela Benasera. Razlog je povreda desne potkolenice...

POVEZANE OBJAVE