Najtužnija priča ove zime: Odrekao se i plate samo kako bi ispunio san, a oni su mu sve to surovo uništili

Barselona je u zimskom prelaznom roku zadnjeg dana pokušala dovesti barem jedno pojačanje, a najveća želja bio im je Sofijan Amrabat iz Fiorentine.

Marokanski reprezentativac učinio je sve da pređe u katalonski klub i pokazao da mu novac uopšte nije važan kako bi ostvario svoj dečački san, ali na kraju nije uspeo u tome.

Barselona je tokom poslednjeg dana prijelaznog roka na sve načine pokušala uveriti Fiorentinu da pristane pustiti Amrabata na pozajmicu čak su u sve to uključili i 26-godišnjeg Marokanca koji je vršio pritisak na klub, ali uzalud.

Amrabat je pošto poto hteo karijeru nastaviti u Barseloni jer je to njegov san još od detinjstva. Marokanac je odbio trenirati sa klubom i direktno razgovarao sa predsednikom kako bi ih uverio da ga puste.

Međutim, uprkos svemu tome Fiorentina nije popuštala. Amrabat je mogao napustiti klub samo u slučaju trajnog transfera i da Barselona plati obeštećenje ili odlaska na pozajmicu sa obaveznim otkupom ugovora što je za Katalonce bila nemoguća misija.

Koliko je Amrabat bio spreman na sve samo da ode u Barselonu najbolje pokazuje njegov vapaj u zadnjim satima zimskog prelaznog roka.

Tada je nazvao predsednika Fiorentine Roka Komisa i poručio mu da će u Barselonu otići i igrati besplatno te da će sav novac koji bi dobio od ugovora u Barseloni proslediti ‘Violi’, ali su oni odbili i takvu opciju.

Amrabat je i Kataloncima poručio da će igrati potpuno besplatno pola godine te da novac koji bi on dobio od ugovora ide za Fiorentinu što je predsednika Barselone Đoana Laportu oduševilo, ali ne i čelnike kluba iz Firence koji su sve to odbili.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE