Lukajić nakon poraza: Partizanovi rezultati nisu slučajnost!

Košarkaši Partzana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća nakon pobede nad Spartakom iz Subotice.

Trener poraženog tima, Željko Lukajić je nakon meča izneo utiske.

 – Nema tu šta da se kaže, znalo se ko je favorit i kakav je odnos snaga pre meča. U najavi ove utakmice sam rekao da je ovo jedno sjajno iskustvo i praktičan čas toga šta bismo trebali da radimo, kako to izgleda i ka čemu težimo da bismo bili na većem nivou. Sigurno da je Partizan jak atletski, individualno, tehnički, ovi rezultati nisu slučajnost, a na klupi je neko ko se zove Željko Obradović, kazao je on.

Poenta meča bila je povratak Subotice na košarkašku mapu. 

 – Nama je ovo bila utakmica koja je namenjena za nešto što je klubu, koji ima istoriju, dobra stvar da se polako Subotica vraća na mapu, jer mislim da su Srbiji potrebni što više gradova koji se vraćaju na košarkašku mapu. Talenata nikada nije dosta. 

Kako misli da je njegov tim odigrao? 

 – Imali smo nekih dobrih faza gde sam bio zadovoljan na načine na koji smo reagovali, ali u nekim stvarima igrate onoliko koliko vam protivnik dozvoli. Bila je jedna lepa košarkaška predstava, a sve ostalo je bilo poznato i Partizanu čestitam na pobedi i želim uspeha dalje, i za ovaj trofej, kao i u prvenstvu, a i da obraduju navijače i dođu do Fajnal Fora. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE