OVO SE NEĆE SVIDETI NAVIJAČIMA ARSENALA: Legenda kluba ne veruje u osvajanje titule!

Arsenal je nekada pod vođstvom Arsena Vengera dostigao najveće visine, bio šampion Premijer lige i igrao u finalu Lige šampiona 2005. godine. Međutim, od tada je polako išao silaznom putanjom, sve do dolaska Mikela Artete na klupu, koji je pre toga bio o igrač Tobdžija.

Mnogo pre Španca u veznom redu tima iz Severnog Londona je igrao Patrik Vijera, upravo u vreme najvećih uspeha.

On je trenutno trener Kristal Palasa, a igračku karijeru je završio i otpočeo da se bavi trenerskim poslom u Mančester Sitiju, koji je ove sezone upravo glavni konkurent za titulu sa Arsenalom, koji je čini se najbolji u poslednjih više od 15 godina i deluje neprikosnoveno.

U poslednjem kolu za vikend Siti je kiksnuo protiv Notingem Foresta pošto je došao samo do boda na gostovanju, dok je lider na tabeli slavio nakon preokreta protiv Aston Vile.

Međutim, Vijera smatra da će tim sa kojim je igrao u finalu Lige šampiona kad-tad morati da posustane i prednost daje Sitiju.

Mislim da Arsenal neće osvojiti titulu u Premijer ligi, iskreno to mislim. Zaista je dobro prošao u subotu protiv Aston Vile, vratio se pobedom od 4:2 na Vila parku. Na dobroj se poziciji nalazi, igra sa dosta samopouzdanja, ali… I dalje verujem da će Mančester Siti juriti Arsenal do poslednjeg dana, do poslednjeg kola u sezoni Premijer lige. I mislim da Arsenal neće izdržati, da će izgubiti titulu, jasan je bio Vijera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE