Španac izneo sumnje u istinitost povrede Dante Egzuma!

Košarkaši Partizana poneli su iz Madrida dupli brejk i šansu da već sutra (20.30) u prepunoj Beogradskoj areni obezbede trijumf nad Realom u četvrtfinalnoj seriji Evrolige i odlazak na F4 prvi put posle više od decenije.

Međutim, ostao je i gorak ukus nakon sveopšteg sukoba igrača dva tima na kraju druge utakmice. Ispostavilo se da Serhio Ljulj, koji je započeo incident, nije ni kažnjen, dok je Geršon Jabusele, koji se “najviše istakao” u sukobu, kada je napao Dantea Egzuma, dobio skromnih 5 utakmica zabrane nastupa.

Sa druge strane, kapiten crno-belih Kevin Panter neće moći da nastupi u naredna dva meča, dok će Matijas Lesor propustiti jedan.

Činilo se u prvom momentu da trener Obradović neće moći da računa ni na Dante Egzuma, kog je Jabusele povredio kada ga je bacio na parket, ali su velike šanse da se ipak nađe na parketu, pošto povreda nije bila toliko ozbiljna kao što se činilo u prvi mah.

Iako su Španci najavljivali da bi određeni igrači, pre svega Jabusele, mogli da budu kažnjeni i od strane Kraljevskog kluba, to se nije desilo, a sada je tamošnji poznati novinar “Radija 5” Pablo Erero izneo sumnju u istinitost povrede Egzuma.

Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazara (prim. aut. lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak, preko hramanja na jednoj nozi u petak pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u Vuku sa Vol Strita, napisao je Erero.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kenan o Zvezdinom timu: Radujem se što neću igrati protiv Teodosića!

Ajzea Kenan je jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta. Američki šuter je stigao iz Olimpijakosa i jedva...

POVEZANE OBJAVE