Budućnost dobila važno pojačanje!

U prvom meču četvrtfinalne serije ABA lige, košarkaški Budućnosti su savladali ekipu Mege rezultatom 94:77.

Međutim, ono što je možda i najlepša vest za crnogorski tim jeste da se na parket vratio Aleksa Ilić.

Posle pauze zbog povrede i odststva sa parketa koje je trajalo više od mesec dana, reprezentativac Crne Gore je proveo šest minuta na parketu u prvom meču, oseća se dobro, izvesno je da će biti značajno pojačanje za šampiona Crne Gore u samoj završnici sezone, tokom plej-ofa u ABA, odnosno plej-ofa u šampionatu Crne Gore.

-Zadovoljan sam što sam ponovo u timu posle pauze koja je trajala više od mesec dana. Nastojim da stignem do top forme, proveo sam nekoliko minuta na parketu u prvom meču, a verujem i nadam se da ću do kraja sezone u većoj meri pomoći ekipi na putu ka ostvarivanju ciljeva, naglasio je Ilić i dodao:

-U prvom meču smo posle nešto slabijeg starta odigrali na visokom nivou u oba smera. Pokrenuo nas je sjajnim minijaturama Erik Grin. Svesni smo da nismo završili posao, svesni smo da nas očekuje težak zadatak u Sremskoj Mitrovici, ali verujem da smo kadri da stignemo do cilja, da smo kadri da stignemo do polufinala plej – ofa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kraso heroj Obale Slonovače, Điga učestvovao u velikom iznenađenju (VIDEO)

U 1. kolu kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, branilac trofeja Obala Slonovače je savladala Zambiju 2:0. Strelac oba gola bio...

POVEZANE OBJAVE