MILOJEVIĆ PRED FINALE: Nadam se da ćemo pred punom Marakanom osvojiti još jedan trofej

U finalu Kupa Srbije sutra će se sastati fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog.

Ekipa Dušana Kerkeza igra za tek drugi trofej još od onog iz 2015. pod Vladanom Milojevićem.

Crveno – beli žele da osvoje treću uzastopnu dublu krunu.

O očekivanjima je govorio još uvek aktuelni trener Miloš Milojević:

Finale Kupa Srbije je veoma bitan događaj i nema prostora za eksperimentisanje kada je sastav u pitanju. Svi igrači su spremni, nadam sam da će svi biti maksimalno motivisani i da ćemo u lepom ambijentu uživati u pravoj fudbalskoj predstavi. Očekujem dobru utakmicu, ekipu Čukaričkog koja je poletna, mlada, želi da se dokaže, bore se za jedini preostali trofej u ovoj sezoni. Tri puta smo ove sezone savladali Čukarički, nije bilo lako, možda je samo rezultatski tako izgledalo. Međutim finale je posebna utakmica. Imaju dosta mladih igrača, koji igraju bez opterećenja.Verujem da će moji igrači pokazati ozbiljnost, odgovornost i da ćemo pred dobro ispunjenom Marakanom osvojiti još jedan trofej, rekao je on na konferenciji za medije.

Potom je dodao:

Kup je najmasovnije takmičenje u svakoj državi, gde i timovi iz drugog ili trećeg ranga vide svoju šansu. Naš deo posla je da igrači budu na 100 posto spremnosti u četvrtak, zaključio je Milojević.

Meč se igra sutra od 21 sat na stadionu “Rajko Mitić” a obezbeđen je i prenos na dve televizije.

Foto: Tviter/ FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Mats Humels u italijanskom velikanu!

Doskorašnji štoper Borusije iz Dortmunda seli se u Italiju. Kako prenose svi italijanski mediji sjajni štoper potpisaće ugovor sa Romom...

POVEZANE OBJAVE