Avramović u emotivnom obraćanju stavio akcenat na Borišu: On je Srbiji dao više nego svi mi zajedno!

Na Balkonu Skupštine Srbije večeras publiku pozdravljaju naši veliki šampioni – srebrni košarkaši sa Svetskog prventsva, basketaši koji su osvojili zlato na 3×3 prvenstvu Evrope (a ranije ove godine i na Svetskom prvenstvu), kao i Novk Đoković, koji je trijumfovao na US openu (ranije i Rolan Garosu i Australijan Openu).

Prisutnima se obratio jedan od junaka nacionalnog tima Aleksa Avramović, koji je posebno istakao Borišu Simanića, koji je na prvenstvu bio čak i životno ugrožen, pošto je u duelu sa igračem iz Južnog Sudana doživeo oštećenje bubrega.

Čast i ponos je bilo predstavljati reprezentaciju i igrati ovaj turnir za celu Srbiju. Konačno vidimo plodove svega što smo radili svih ovih nedelja, koje smo proveli zajedno. Hvala vam stvarno od srca, sve vas volimo i ne mogu da ne pomenem ovog ovde momka (Borišu Simanića), koji je ujedinio sve nas. On je dao Srbiji mnogo više nego svi mi zajedno, i hvala mu na tome. Živela Srbija, slava bogu, emotivan je bio jedan od junaka našeg nacionalnog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE