Partizan zove najmlađe: Dođite na stadion

Fudbalski klub Partzan je  povodom “Dečije nedelje”, uputio poziv za meč 11.Superlige Srbije protiv Mladosti u Humskoj.

Objavu trenutno prvoplasiranog tima Superlige Srbije prenosimo u celosti:

– Dragi naši crno-beli, U periodu od 2. do 8. oktobra 2023. godine obeležava se međunarodna „Dečija nedelja“!Pozivamo sve mame i tate, bake i deke, tetke i teče, školske ustanove i vrtiće, da povedu svoje mališane i da sa nama, na Stadionu „Partizan“, provedu lepo subotnje popodne gledajući utakmicu 11. kola Super lige Srbije, FK Partizan – FK Mladost Lučani.

– Utakmica počinje u 18:30, a ulaz je slobodan za sve koji sa mališanima uzrasta do 14 godina dođu na ulaz „Istok“ stadiona Partizan, koji se nalazi pored „Crno-belog butika“.
– Svi ostali posetioci, koji imaju ulaznice za istok (sezonske ili dnevne) na ovu utakmicu će moći da uđu isključivo na ulazu „Istok“, na južnoj strani Stadiona „Partizan“.

– Hajde da zajedno napravimo crteže sa motivima našeg kluba, kape i šalove i tako proslavimo i 78. rođendan našeg Partizana i „Dečiju nedelju“ koja je pred nama.
Sve crteže, ali i fotografije roditelji ili deca mogu da postave na svoje otvorene IG profile uz oznaku #dečijanedeljauhumskoj.
Čekamo vas da se zajedno družimo i bodrimo crno-bele, stoji u objavi Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEJVIS KUP UŠAO U ZAVRŠNICU: Određeni parovi četvrtfinala, Italijani brane Salataru

Nakon odigrane grupne faze, poznato je osam teniskih selekcija koje mogu da osvoje Dejvis kup. Italija će na finalnom...

POVEZANE OBJAVE