Milojević pred start Večitog derbija: Stariji igrači imaju zadatak da daju primer mlađima

Uskoro počinje večiti derbi na stadionu Rajko Mitić, kojim Crvena zvezda i Partizan otvaraju plejof Superlige.

Svoja očekivanja pred sam početakizneo je trener Zvezde Vladan Milojević.

Derbi je siugurno značajnija utakmica, ali u svakom slučaju, ako rade vredno, igrači znaju šta rade na treningu, treba da imaju samopouzdanje i to je sigurno još jedan metod da bi oni bili psihološki stabilni. Svakako da smo se u ovom trenutku fokusirali na našu igru i na ono što mi treba da radimo na utakmici. Respektujemo Partizan, jako dobra ekipa, sa jako dobrim pojedincima. U svakom slučaju očekujemo jednu dobru utakmicu, a za ostalo ćemo videti kad se završi utakmica, rekao je Milojević.

On je govorio i o značaju nmladih igrača.

Ne gledam da li je neko mlad ili star, mislim da to ne pije vodu u fudbalu. Oni treba da rade, da uče i da napreduju svakim danom. Zna se šta znači stariji igrač u svlačionici. Oni imaju zadatak, pored toga što su nosioci, da daju primer u svlačionici i radom i ponašanjem van terena mladim igračima, koji bi sutra trebalo da budu na njihovom mestu, ističe Zvezdin strateg.

Kada je reč o protivniku, smatra da opasnost vreba sa više strana.

Partizan ima jako dobar tim i svi igrači mogu da vam naprave problem. Daj bože da utakmica zavisi od jednog igrača – sve bi bilo mnogo lakše. Mislim da Partizan u ovom trenutku ima dosta dobre igrače i kvalitetne pojedince, tako da ćemo voditi računa, izjavio je Milojević, koji je istakao i da su svi igrači spremni za ovu utakmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE