Nađ pred Vojvodinu: Prva izjava novog trenera Partizana

U okviru 33. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana na svom terenu dočekuju Vojvodinu.

Svoja očekivanja pred taj meč izneo je novi trener Partizana Alber Nađ.

– Sve se izdešavalo brzo, imali smo taj niz poraza i ljudi koji vode klub su odlučili da nešto mora da se promeni, nadaju se da će biti bolje nego u prethodnih nekoliko utakmicaJa se nadam da će igrači da odreaguju – rekao je Nađ i dotakao se meča sa Vojvodinom:

– Problemi postoje što zbog kartona, što zbog povreda, ali opet kažem ekipa koja sutra izađe na teren je najbolja ekipa koju Partizan ima. Partizan mora da pobeđuje svakog rivala u Srbiji. Nismo u prilici da pretimo, ali očekujem najbolje. Svako ima svoju filozofiju rada i dolaska do cilja, a to je pobeda. Sutra nas očekuje teška utakmica, po mom mišljenju rival koji trenutno igra najbolji fudbal u Srbiji.

Da li je Nađ maštao o klupi Partizana onog trenutka kada je postao trener? 

Želja je postojala, ali ne možeš da biraš momenat kad ćeš biti trener Partizana, već kad traže da napraviš nešto bolje nego što je bilo. Igor je učinio ogroman posao za tim, međutim, od prvog momenta sam stavio da je kofer odmah iza vrata. Rezultati te održavaju u životu“, rekao je Nađ.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OTKRIVENO: Ova dva srpska košarkaša su bila na meti Partizana

Pomoćni trener Partizana Vladimir Androić podelio je detalje o pokušajima kluba da pojača tim domaćim igračima. Doveo je Partizan neke domaće igrače, ali...

POVEZANE OBJAVE