Panter otkrio koje mečeve prati u četvrtfinalu Evrolige

Kapite Partizana Kevin Panter imao je sjajnu rolu u pobedi njegovog tima protiv Budućnosti.

Jedan do najboljih košarkaša u Evroligi ubacio je ključnih sedam poena u trenutku velikog naleta Budućnosti i tako doneo crno-belima prednost u seriji od 1-0.

-Ko kaže da ne znamo da igramo odbranu? Odradili smo svoje i to je to. Moramo još jednom da ponovimo isto protiv dobre ekipe na njihovom terenu. Da odigramo defanzivnu utakmicu kako bismo došli do finala, a onda i posle toga da ostanemo na istom nivou, rekao je Panter, a prenosi “Sportal”.

Drugi meč protiv Budućnosti igra se 7. maja u “Morači”.

-Solidan su tim, pogodili su neke šuteve, ali dobro, to je normalno. Održali smo prednost, pogodili slobodna bacanja i pobedili. Sada isto moramo da uradimo na njihovom terenu za nekoliko dana.

Kapiten crno-belih je otrkio koje utakmice u Evoligi prati, a istakao je dve četvrtfinalne serije.

-Trenutno sam samo navijač. Uživam u dobroj plej-of košarci. Gledam Matijasa. Bila je luda utakmica, dobra. Gledaću i Monako – Fenerbahče. Te dve serije pratim.

Da li je kapitenu ostao gorak ukus zbog toga što Partizan nije u plej-ofu Evrolige…

-Naravno, imam taj osećaj. Svako tako razmišlja. Da samo ovo uradili, ili da smo ono… Ali nismo. Nismo odradili ono što smo trebali i to je to. Zato nismo u plej-ofu Evrolige

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAJ SARADNJE: De Rosi napustio Romu

Legendarni Danijele de Rosi više nije trener Rome. Roma je otpustila legendarnog Danijela de Rosija nakon lošeg starta sezone.  Prvi...

POVEZANE OBJAVE