Srpski trener otkrio: Košarkaška reprezentacija kompletna u Parizu!

Sinoć je Nikola Kalinić obelodanio da se povlaći iz reprezentacije Srbije, ali istog dana smo dobili i naznaku da postoji želja svih naših najboljih košarkaša da se odazovu selektoru Pešiću za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Najveći deo naših NBA igrača su to i zvanično potvrdili, izuzev Nikole Jokića, koji se bori za odbranu titule sa Denver Nagetsima.

U intervjuu za dnevni list “Kurir“, srpski trener Saša Obradović istakao je da ima saznanja da bi srpska reprezentacija mogla da bude u kompletnom sastavu u glavnom gradu Francuske.

Ukoliko se odazovu svi igrači, a negde imam informacije da će svi želeti da igraju – sve je moguće. Treba ispoštovati želju najboljih košarkaša ukoliko budu nastupali, ali i uzeti u obzir momke koji su obradovali naciju i osvojili srebro. Grupa je takva da imamo drim-tim, sve oči će biti uprte u taj duel, a Olimpijada je sama po sebi posebno takmičenje gde učestvuje 12 najboljih ekipa. Ponoviću još jednom, šanse nam zavise od sastava u kom odemo, ali ja svakako verujem u momke i siguran sam da još jednom mogu da naprave fantastičan rezultat, rekao je trener Monaka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE