NA PRAGU SU FINALA LŠ: Borusija saopštila vest, rastanak sa Markom Rojsom!

Fudbaleri Borusije Dortmund pobedili su PSŽ sa 1:0 u prvom duelu polufinala Lige šampiona.

Obezbedili su praktično i učešće u narednom izdanju.

Ipak, klub je saopštio da sa krajem sezone neće biti produžen ugovor sa Markom Rojsom. Međusobno je postignut sporazum o prekidu saradnje. Ali će ostati posvećeni osvajanju trofeja u Ligi šampiona i preostalim duelima do kraja sezone.

Dakle, kako da počnem? Dragi navijači BVB imao sam priliku da 12 godina igram na ovom prelepom stadionu. Pola života sam posvetio ovom klubu. Uz mnoge uspone i padove. Više uspona, rekao bih. Klub i ja smo odlučili da ne produžimo ugovor. Veoma sam ponosan i zahvalan što sam mogao tolike godine igrati za ovaj klub. Teško mi je sada da pronađem prave reči. Ipak, treba prvo vama navijačima da kažem. Imamo na vidiku takođe veliki cilj. Želimo da odemo na Vembli. Želimo ponovo da donesemo trofej Lige šampiona u Dortmund. To je ono što je važno, zašto smo doneli odluku.Sada se fokusiramo na ovaj veliki cilj i videćemo se još koji put na ovom divnom stadionu. Pun fokus na preostale utakmice, i vidimo se, rekao je on u objavi kluba.
Rojs je od 2012. neprekidno bio u Borusiji a igrao je i u njenim mlađim kategorijama. Do sada je na 424 meča za Milionere postigao 168 golova i 128 asistencija. Prošle godine je Rojs odlučio da ne bude kapiten ekipe.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate prve prognoze o povredi Jaga Dos Santosa

Jago dos Santos je nakon odlične sezone potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom, iako je bilo velikog interesovanja inostranih...

POVEZANE OBJAVE