FINALISTI LIGE ŠAMPIONA: Majnc razbio Milionere, poker Reala (VIEO)

Fudbaleri Real Madrida i Borusije Dortmund će početkom juna odlučivati o tituli prvaka Evrope.

Do tog meča im je ostalo da završe obaveze u nacionalnim šampionatima.

Borusija je izgubila od Majnca 3:0, u duelu koji je rivalu mnogo značio da izbegne baraž sa trećeplasiranim timom Cvajte.

Ekipa Majnca prva je stigla do prednosti protiv Milionera. Bareiro je bio strelac u 12. minutu. Li Jae Sung je u 19 minutu povećao na 2:0, a Borusija se prisetila poslednjeg kola prošle godine. Kada su protiv ovog tima upravo izgubili praktično osvojenu titulu.

Već u 23. minutu bilo je 3:0 za Majnc novim pogotkom Lija. Mukoku je poništen gol zbog ofsajda u 53. minutu Sa tri gola iz prvog dela se i završila utakmica.

Real je lako slavio u prvom meču posle obezbeđene titule. Izabranici Karla Anćelotija bili su ubedljivi od Granade sa 4:0.

Real je pred kraj prvog dela probio bedem Granade. Pogodili su igrači sa manjom minutažom Garsija i Guler. Braim Dijaz povisio na 3:0 u 49. minutu. Novopečeni reprezentativac Maroka je drugim golom u 59 minutu povisio na 4:0. To je bio i konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VILDOZA IZABRAO OLIMPIJAKOS: Želim osvajanje Evrolige, nije bila teška ili laka odluka

Prošle sezone je Kostas Slukas prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos. Potom su Atinski zeleni u minuloj sezoni pokorili Evropu. Sada...

POVEZANE OBJAVE