Nekrunisani Kralj

Meridian vam donosi jedinstvenu priliku!

Iskoristite šansu da se pridružite i doživite svaki trenutak sa još većim uzbuđenjem. Posjetite Meridian danas i postanite dio fudbalske istorije, jer uz nas, svaki meč postaje nezaboravan doživljaj.

Evropsko prvenstvo 2000. godine bilo je prvo koje su organizovale zajedno dvije zemlje: Belgija i Holandija. Na njemu se pojavila i reprezentacija SR Jugoslavije.

Jugoslavija se na šampionat Starog kontinenta pojavila prvi put poslije 16 godina, a nastup je bio nezaboravan jer liše pobjede nad Norveškom od 1:0, svaki drugi meč je bio spektakularan!

Prvi golman i na ovom šampionatu „plavih“ bio je Ivica Kralj, baš kao i na Mundijalu u Francuskoj 1998. godine, ali Kralj nije ušao u anale EURA po dobroj statistici, naprotiv.

Ivica Kralj je golman sa najviše primljenih golova tokom jednog Evropskog prvenstva, s’ obzirom da je na ovom EURU savladan čak 13 puta!

Još nevjerovatnije zvuči podatak da je Kralj ovih 13 golova primio na tri odigrana meča protiv Slovenije (3), Španije (4) i domaćina Holandije (6).

Budi dio akcije na meridianbet.me, jer sada je svaki tiket šansa za nezaboravno iskustvo.

Ukoliko nemaš meridianbet.me nalog, registruj se i to uz najveći bonus dobrodošlice – 50€ +1000 spinova na igrici Zombie Apocalypse BEZ IKAKVIH USLOVA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE