EGZODUS SE NASTAVLJA: Još jedan trener napustio Partizan

Nakon što nije uspeo da održi kontinuitet dobrih rezultata iz prvog dela sezone, Igor Duljaj je smenjen sa mesta trenera Partizana nakon godinu dana, a njegovo mesto zauzeo je dosadašnji njegov zamenik Albert Nađ.

Za Duljajem je klub napustio i njegov pomoćnik Marko Jovanović, član šampionske generacije kluba koja je nastupala u Ligi šampiona 2010. godine.

Ni tu nije kraj odlascima trenera iz Humske. Ovog puta je klub napustio dosadašnji trener omladinskog tima Nenad Stojaković.

Stojaković je imao puno uspeha sa nadama crno-belih, pošto je prošle sezone osvojena titula šampiona Srbije u ovoj uzrasnoj kategoriji, nakon 13 godina čekanja. Potom je ove sezone predvodio tim i do dve pobede u omladinskoj Ligi šampiona, nad Univerzitateom i Šerifom, dok ih nije zaustavila Braga.

Stojaković će nadalje predvoditi slovenačku Goricu, koja trenutno nastupa u tamošnjem drugom rangu i zauzima treće mesto, ali ih očekuje i finale Kupa protiv Rogaške.

Sportski direktor ovog kluba je Zoran Ljubinković, čiji poziv za angažman u seniorskom fudbalu mladi strateg nije mogao da odbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE