SAOPŠTENJE ZVEZDE: Važne informacije za navijače pred početak finala ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet domaćini su Partizanu u prva dva meča finala ABA lige.

Crveno-beli su se odlučili da te mečeve igraju u hali “Aleksandar Nikolić”.

Sada su se pred prvi duel oglasili podećanjem za navijače oko rasporeda ulaska u halu.

Na meč će moći da uđu isključivo vlasnici sezonskih ulaznica. Prethodno je klub obavestio o održanom bezbednosnom sastanku sa organima reda na kome je bio prisudan i predstavnik Partizana.

U dvoranu će moći da uđu samo oni koji donesu sezonsku kartu fizički – ulazak sa sezonskim kartama koje su slikane na mobilnim telefonima (QR code) i odštampane sezonske na papiru neće se važiti! Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog vrlo detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima. Nemojte nositi upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će se oduzimati i flašice sa pićima! KK Crvena zvezda Meridianbet još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali „Aleksandar Nikolić“ da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vređaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će biti „vetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobede!, navodi se u objavi kluba.

Prvi meč finala igra se sutra od 20:30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE