OBRADOVIĆ NAKON PORAZA: Detalji odlučili, sat je stao u najvažnijem trenutku

Košarkaši Partizana poraženi su kao gosti u prvoj utakmici finalne serije ABA lige od večitog rivala Crvene zvezde, nakon veoma neizvesne utakmice i penal-završnice.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener Paertizana Željko Obradović.

Jedna izvanredna utakmica gde su detalji odlučili. Čestam Zvezdi. Zadovoljan sam i ponosan kako je moja ekipa izgledala, to sam im rekao i u svlačionici. Mnogo stvari ima da se komentariše i priča, ali neći sada o tome, rekao je trener Partizana, pa se osvrnuo na problem sa satom na samom kraju, koji je prouzrokovao dužu pauzu:

Ljudi koji dozvole da se zaustavi vreme i ne ide sat… To je veliki problem. Sat je stao u najvažnijem napadu. Moraju da povedu računa o tome. Biće stvari za analizu, neke stvari su jasne, konstatovao je Obradović.

Prokomentarisao je i atmosferu na utakmici.

Nemam ništa novo da kažem. Vređanje celu utakmicu. Navikao sam. Njihovo pravo. Mi moramo da budemo koncentrisani na našu igru. Lepa slika jeste kada se vidi ovoliko navijača, za to svaka čast, izjavio je iskusni strateg.

Izneo je i zamerke kada je reč o rasporedu.

Analiziraćemo sve. Baš mali detalji su odlučili. Nova utakmcia će biti drugačija. Nova enerija će biti potrebna. Moramo da se spremimo za te male detalje. Interesantne stvari su da igraš četvrtfinale, pa čekaš sedam dana, pa igraš polufinala, pa čekaš sedam dana; a onda igraš finale i čekaš dva dana. To je uobičajeno, ali onda treba ceo plejof da se igra na dva dana. Mora da se napravi kaledar i da se to dogovori, smatra Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE