Bandović pred finale: Trener Vojvodine veruje u svoj tim

Fudbaleri Vojvodine u utorak, 21. maja, od 20 časova i 15 minuta, igraju finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, na stadionu Lagator u Loznici.

Novosađani se u šampionatu još uvek bore za plasman u Evropu, ali bi osvajanjem Kupa Srbije protiv Zvezde mogli da obezbede najmanje direktan plasman u Ligu konferencije. Svoja očekivanja pred meč sezone, izneo je trener Vojvodine Božidan Bandović.

-Svesni smo da možemo da budemo upisani u istoriju, to je neka vrsta pritiska, ali moramo da budemo fokusirani na teren, a ne rezultat, verujem u igrače i tu sam da ih podržim kad naprave greške. Moramo da budemo fokusirani na to šta ćemo da radimo. Trofej bi bio značajan za klub. Zvezda je jedna vrsta favorita, veliki klub sa puno trofeja, ali daćemo sve od sebe, rekao je Bandović na današnjoj konferenciji za medije i dodao:

– Čast mi je što sam trener Vojvodine i velika je stvar kada sa ovakvim klubom igraš za trofej. Mislim da su u ovakvim susretima ključni disciplina i strpljivost, kao i timski duh. Moguće je da budu dve ili tri situacije koje ćemo morati da realizujemo. Možda će da bude nekih promena u taktici, ali još ćemo da vidimo. Svesni smo pritiska, igra se na jedan meč i moramo da probamo da dominiramo, kao što smo dominirali protiv njih na “Karađorđu”. Imamo i mi jak indivudalni kvalitet, kao i oni, ali moramo da budemo disciplinovani i kompaktni. Pred nama je cilj i idemo do kraja, ne razmišljamo o umoru. Biće trenutaka kada ćemo morati da se napnemo do kraja, što može da bude veoma važno u ovakvim utakmcima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE