Zvezda časti navijače: Besplatno na meč sa Čukaričkim

Fudbaleri Crvene zvezde 25. maja, u poslednjem kolu Superlige Srbije dočekuju na svom terenu ekipu Čukaričkog od 19.00.

Pre meča biće organizovana proslava, i tradicionalna dodela pehara, a crveno-beli su odlučili da obraduju svoje navijače. Kapije Marakane biće otvorene za publiku, odnosno, ulaz za poslednji meč u sezoni biće besplatan. Nakon proslave, Delije će u korteo prošetati tradicionalno do Kalemegdana, gde će se slavlje nastaviti.

-Priliku da pozdrave šampione svi zvezdaši će imati 25. maja od 19 časova, kada će odlukom kluba kapije stadiona “Rajko Mitić” biti otvorene za sve Zvezdine navijače. Crveno-beli su i tokom sezone 2023/24 imali sjajnu podršku 12. igrača. Zvezdaši su u stopu pratili prvotimce našeg kluba, koji su ih radovali prikazanim igrama i usrećili ih osvajanjem 35. šampionske titule u istoriji kluba. Crvena zvezda je nastavila dominaciju, a pune tribine protiv Čukaričkog u poslednjem kolu nacionalnog prvenstva bi na pravi način zaokružile još jednu uspešnu sezonu. Na pobedničkom postolju će svi zaljubljenici u crveno-bele boje moći da vide i šefa stručnog štaba – Vladana Milojevića, koji se u decembru 2023. godine vratio na Marakanu i nastavio da niže uspehe u voljenom klubu”, stoji u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE