ZVEZDINO OŠTRO SAOPŠTENJE: Pominjali naručene ekspertize, sve ih podseća na finale iz 2022. godine!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nadomak su pehara u ABA ligi.

Crveno-beli vode sa 2-0 u seriji protiv Partizana. Sutra imaju prvu meč loptu,

Klub se danas oglasio saopštenjem u kome navodi da je sled događaja pred treću utakmicu isti kao u finalu iz 2022. godine.

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet najavio je, to radi već godinama, i radiće i dalje, na demistifikaciji svih anomalija u ABA ligi, od kojih se neke poput spinovanja i pritiska na sudije dešavaju već godinama! Da se ništa ne menja pokazuje i ovogodišnja finalna serija koja nakon vođstva našeg tima od 2-0 u finalnoj seriji,  neodoljivo po potezima koje „vuče“ KK Partizan i do detalja podseća na finalnu seriju iz sezone 2021-2022! Podsećamo javnost koja je u petak 17.05.2024.godine videla naručenu ekspertizu i veštačko dizanje pritiska pred 3.utakmicu, prilikom vođstva našeg tima od 2-0 i finalnoj seriji šta se događalo tada, i neodoljivo podseća na ovo sada. Moramo da ukažemo kao klub da se neke stvari frapantno podudaraju, a potezi kao uvod u utakmicu su praktično identični!, napisali su crveno-beli.

Potom su u opširnoj analizi to i objasnili kroz tekst na klupskom sajtu. Podsećajući na to kada su oni u tom periodu tražili ekspertizu suđenja što je sada radio Partizan.

Potom su govorili o suđenju uz jedan zahtev:

KK Crvena zvezda Meridianbet dana 18.05.2024.godine pred novu utakmicu finala plej ofa, očigledno sa starim problemima koji muče ligu, u kojoj su divljale sudije sa „čistim biografijama“ poput Mateja Boltauzera i Sretena Radovića, a pratili ih pojedinci poput Milana Nedovića koji su voleli da se ističu na štetu našeg kluba, a koji će suditi treći meč finala u nedelju (na šta smo iz priloženog kao klub ukazivali godinama unazad) – zahteva samo jedno. Da nam ABA liga i ljudi koji su za to zaduženi omoguće normalno i fer sudjenje. Jer se po svim najavama, izjavama izmedju redova, naručenim ekspertizama i tekstovima, predradnjama, naslućuje šta nam se sprema u nedelju uveče – a to nema veze sa sportom!, stoji u objavi Zvezde.

Treći meč finalne serije između večitih rivala igra se sutra od 20:30 kada je Partizan domaćin u Beogradskoj Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda produžila ugovor sa mladim prvotimcem na pet godina!

Mladim desnim bekovima ide veoma dobro u poslednje vreme u Crvenoj zvezdi. Prvo je Kosta Nedeljković za samo nešto...

POVEZANE OBJAVE