Defanzivci napuštaju Zvezdu i Partizan

Večite rivale Crvenu zvezdu i Partizan na kraju sezone napustiće štoperi koji nisu uspeli da se nametnu tokom ove sezone.

Čini se da u Partizanu jedva čekaju da iz kluba ode Belgijanac Natan De Medina, koji je odigrao svega 165 minuta u dresu crno-belih, i to na Kup utakmicama protiv članova Prve lige Srbije – Jedinstva i Grafičara.

Delovalo je da će se situacija s njegovim statusom promeniti posle zimskih priprema, ali nakon što je izostao sa meča prvog kola prolećnog dela sezone protiv Javora zbog ujeda psa, nije se ni pojavljivao na terenu tokom utakmica.

Sam je izjavio da želi da napusti klub, ne samo zbog male minutaže, već i loših terena i praznih tribina, dok je novi trener Albert Nađ takođe potvrdio da ne računa na njega, istakavši da mu deluje previše blago i da više poverenja ima u druge igrače.

De Medina ima jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka na kraju ove sezone, koja izvesno neće biti aktivirana.

Sa druge strane, domaći mediji su najavili da u Crvenoj zvezdi neće iskoristiti opciju produžetka ugovora na još godinu dana sa svojim dugogodišnjim defanzivcem Nemanjom Milunovićem.

Milunović je bio standardni član prve postave u prvom mandatu u klubu, ali je nakon povratka nakon godinu dana provedenih u Alanjasporu 2022. godine imao problema sa povredama, a ove sezone je nastupio na svega šest utakmica.

Ovog proleća se ustalio iskusni štoperski tandem Spajić-Dragović, a otkupljen je i Naser Điga, dok je plan pokušaj da se zadrži i Stefan Leković, ali će to biti težak zadatak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE