Baskonija prinuđena da produži ugovor sa Ivanovićem!?

Košarkaši baskonije ove sezone su napravili jedan korak napred i jedan nazad u odnosu na prošlu sezonu.

U Evroligi su uspeli da uđu u plej-of, gde su poraženi od Real Madrida, dok su u Endesa ligi završili na 9. mestu i bez plasmana u doigravanje.

U klubu su želeli da promene trenera Duška Ivanovića, i kako piše španski Escantando dva su kandidata bila u fokusu, ali su ih obojica odbili.

Prvi je Slovenac Jaka Lakovič, koji uspešno trenira Gran Kanariju, sa kojom je osvojio Evrokup prošle sezone. Lakovič nije želeo da napusti svoj sadašnji klub, a ni Baskonija nije bila voljna da plati 300 hiljada evra obeštećenje.

Drugi kandidat je bivši igrač kluba iz Vitorije i selektor Argentine Pablo Priđoni. On je pre 7 godina počeo trenerski posao upravo u Vitoriji i otpušten je u sred sezone. Trenutno je pomoćnik u NBA ligi i ne želi da naputi taj posao.

Kako u klubu žele da reše pitanje trenera u narednim nedeljama, najverovatnije je da će produžiti ugovor sa Duškom Ivanoviće, koj ije u toku sezone stigao u Vitoriju iz Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE