Laso angažuje pojačanje iz Barselone!

Košarkaši Bajerna u narednoj sezoni najverovatnije će biti jači za reprezentativnog krilnog centra Oskara Da Silvu, navodi Robert Hejsel.

Da Silva je poslednje dve sezone proveo u Barseloni, ali se nije izborio za značajniju ulogu u timu, pa je ove sezone na parketu u Evroligi bio manje od 15 minuta po utakmici, i beležio učinak od 3,4 poena i 2,7 skokova.

Da Silva je brazilskog porekla, ali je rođen upravo u Minhenu. Ipak, vrhunac karijere je, za sada, dostigao u najvećem rivalu Albi, iz koje je 2022. prešao u katalonski tim.

Pre toga je nastupao četiri godine u NCAA ligi za Stenford univerzitet, a profesionalnu karijeru započeo je u Ludvigzburgu.

Bajern od prošlog leta sa klupe predvodi Pablo Laso, dugogodišnji trener madridskog Reala, najvećeg Barseloninog rivala, ali ima lošu sezonu pošto su Bavarci bili među najgorim timovima u Evroligi, dok je na startu plejofa nemačkog prvenstva 1-1 u pobedama u duelu sa Ludvigzburgom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE