NAKON ŠTO JE IZOSTAO SA SPISKA ZA EURO: Lazović asistirao za opstanak kluba u Seriji A! (VIDEO)

Fudbaleri Verone slavili su na gostovanju odavno “prežaljenoj” Salernitani sa 2-1, i tako obezbedili opstanak u Seriji A.

Velike zasluge za uspeh idu i na račun iskusnog srpskog fudbalera Darka Lazovića, koji je izostao sa nedavno objavljenog šireg spiska naše reprezentacije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Srbin je u završnici nadoknade prvog poluvremena posle, lopte koju je dobio od Noslina, proigrao Mihaela Folorunča na petercu, koji ovo nije mogao da promaši. Ispostavilo se da je ovaj pogodak bio dovoljan za pobedu.

Noslin je učestvovao i kod prvog gola, kada je odigrao dupli pas sa strelcem efektnog gola Suslovim, koji je prethodno oduzeo loptu protivniku na sredini terena.

U poslednjem minutu regularnog dela Salernitana je umanjila zaostatak golom Đulija Mađorea, koji se našao na pravom mestu nakon što je prethodno Nikolo Pjeroci pogodio stativu.

Kolo pre kraja Verona je na 13. poziciji sa 37 bodova, pa joj opstanak više nije ugrožem, dok se tim iz Salerna odavno oprostio od elite pošto je poslednji sa svega 16 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE