SVE MANJE NEPOZNANICA: Dvojac potvrdio ostanak u Zvezdi!

Košarkaši Crvene zvezde imali su veoma lošu sezonu, koja je prošla ispod svih očekivanja ljudi u klubu i navijača, s obzirom na velika ulaganja i pojačanja koja su stigla prošlog leta.

Međutim, utisak je donekle ispravljen dominantnim trijumfom u ABA ligi, gde je Partizan u finalnoj seriji savladan sa 3-0, nakon što su i u ligaškom delu završili na prvoj poziciji.

Ostaje još da se dobije šampion Srbije, u završnici Superlige koja predstoji, a u koju se vraća Partizan nakon dve godine pauze.

Ono što sada već dobija fokus u košarkaškoj javnosti jeste sklapanje tima za sledeću sezonu.

Mnogo toga je već poznato u Zvezdi. Prvo pojačanje je centar Uroš Plavšić, koji je ove sezone zablistao u Megi, a društvo u reketu praviće mu Džoel Bolomboj, koji je još ranije produžio ugovor sa klubom, pošto je imao sezonu života.

Za očekivati je da u klubu ostane i brazilski reprezentativac Jago Dos Santos, koji se neplanirano etablirao kao prvi plejmejker ekipe, a proglašen je i za najkorisnijeg igrača finalne serije ABA lige. On je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa klubom.

Ostanak u klubu potvrdio je i iskusni bekovski dvojac Nemanja Nedović – Branko Lazić.

Imam još godinu dana ugovora. Vidim sebe ovde i nadam se da ćemo imati još više uspeha naredne sezone, otkrio je Nedović.

Kapiten Lazić namerava da odigra i 14. uzastopnu sezonu za klub!

Penzija? Ma kakvi! Ne razmišljam još o tome. Igraću dok god budem osvajao trofeje, istakao je Lazić za “Sportski Žurnal“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE