VLADA VELIKO INTERESOVANJE ZA NJEGA: Štoper stiže u Zvezdu!

Nedavno su se pojavile najave da će u Crvenoj zvezdi pokušati da zadrže mladog štopera Stefana Lekovića, na kog nije računao Barak Bahar, iako nisu u dobroj poziciji da uspeju u tome.

Za to vreme, drugi mladi štoper koji je ponikao u klubu vraća se se pozajmice iz Spartaka iz Trnave, iako je bio u sličnoj situaciji kao i Leković, odnosno postojala je opcija otkupa.

MENJA REPREZENTACIJU: Defanzivac Zvezde odabrao da igra za Crnu Goru

Đurić je letos potpisao novi ugovor sa Zvezdom do 2026. godine, nakon što je sezonu proveo na pozajmici u Domžalama i blistao u slovenačkoj ligi, ali je ubrzo potom prosleđen na novu pozajmicu – u Spartak.

Igrama u tamošnjem prvenstvu, ali i Ligi konferencija, potpuno je zadovoljio u slovačkom klubu, pa tamo nisu krili da žele da iskoriste opciju otkupa.

To je potvrdio i sam igrač, ali je ipak imao druge planove. On je u izjavi za Kurir istakao da se neke kockice nisu poklopile kako bi došlo do potpisa višegodišnjeg ugovora i kako bi trajno postao igrač Spartaka.

Sledi mu povratak u Zvezdu, gde će pokušati da se izbori za mesto u timu Vladana Milojevića, ali izgleda da su brojni klubovi zainteresovani za njega.

Igrač sam Crvene zvezde, u narednom periodu ću imati razgovor sa čelnicima. Dosta klubova zove i raspituje se za moj status. Da li ću ostati, ići na novu pozajmicu ili napraviti transfer, ne znam. Mlad sam i mislim da je najbitnije da igram i napredujem. Navikao sam da se dokazujem i prelazak u novu sredinu za mene ne predstavlja problem. Posle Domžala i Spartaka, očekujem novi izazov. Odluku donosimo Zvezda, porodica i ja, izjavio je Đurić za “Kurir”.

Ostaje da se vidi da li će se zadržati na Marakani, a možda njegov status upravo zavisi i od uspeha u ubeđivanju Lekovića da ne ode trajno u Španiju. Nedavno je otkupljen i Naser Điga, još jedan mladi štoper koji je doveden kao pojačanje za Ligu šampiona prošlog leta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE