PO MERI MILOJEVIĆA: Zvezda već spremila zamenu za Hvanga, dolazi bez obeštećenja?!

Od povratka Vladana Milojevića na klupu Crvene zvezde tokom zime sve je krenulo na bolje, pa je klub od situacije kada je na polusezoni bio na drugom mestu došao do toga da je obezbedio titulu nekoliko kola pre kraja prvenstva, a nedavno je osvojen i prvi zajendički Kup trofej kluba i ovog trenera.

Već se uveliko prave planovi i za sastav tima za narednu sezonu, kada će se napasti četvrto učešće u grupnoj fazi Lige šampiona. Već je završen veliki izlazni transfer Osmana Bukarija, koji je tokom zime zadržan u klubu jer je bio potreban u borbi za trofeje.

NOVI OBRT: Zvezda vraća ljubimca navijača kao zamenu za Bukarija?!

Danas se pojavila i ponuda za In Beom Hvanga, ali klub nije zadovoljna ponuđenim. Ipak, već je poznato ko bi mogao da ga zameni u vezi.

Milojević će ponovo biti u situaciji da sastavlja tim po svojoj meri, a prema pisanju Meridian sporta njegova želja je angažovanje Dalsija, fudbalera kiparskog šampiona Apoela.

Dalsi je 28-godišnji reprezentativac Burkine Faso i veoma je dobro poznat Milojeviću, sa kojim je sarađivao u ovom klubu.

Njemu ugovor sa kiparskim klubom ističe na kraju sezone i u Zvezdi žele da iskoriste situaciju i dobiju pojačanje bez obeštećenja.

U ovoj sezoni, u kojoj je osvojio titulu šampiona Kipra, Dalsi je na 37 utakmica zabeležio tri gola i šest asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE