NEVEROVATNO: Zvezda osvojila Kup na još bizarniji način nego ligu

Fudbalerke Crvene zvezde osvojile su ove sezone istorijsku prvu titulu šampiona Srbije, a juče su kompletirale i duplu krunu, osvojivši Kup Srbije.

Međutim, oba trofeja osvojena su na nesvakidašnji način. Podsetimo, konačni sud o prvenstvenoj trci morao je da da međunarodni sud u Lozani, pošto je duel Spartaka i Zvezde – direktnih konkurenata za titulu – odigran u Subotici, registrovan rezultatom 3-0 u korist crveno-belih, usled nepravilne registracije fudbalerke tima sa severa zemlje. Ovi bodovi su se ispostavili presudnim.

Kao posledica toga, i pobednik Kupa dobijen je na ništa manje bizaran način. Revoltirane odlukom i načinom na koji su izgubile titulu šampiona, fudbalerke Spartaka su u finalnoj utakmici u Kruševcu na teren izašle sa samo sedam fudbalerki, da bi se jedna na samom početku utakmice “povredila”.

Pošto na terenu mora da bude bar sedam fudbalerki da bi se igralo, utakmica je registrovana rezultatom 3-0 za Zvezdu, koja je tako automatski osvojila takmičenje i duplu krunu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZDRMAĆE NOV FORMAT LŠ: Siti pred veoma rigoroznim sankcijama, čeka se odluka!

Fudbalski klub Mančester Siti, uspeo je da osvoji titulu prvaka Evrope. Na početku novog formata u ligaškom delu, remizirali su...

POVEZANE OBJAVE