Srbin u idealnoj postavi Lige Evrope! (FOTO)

Srpski golman Mile Svilar izabran je za najboljeg golmana Lige Evrope, pošto se našao u idealnoj postavi ovog takmičenja.

Srpski golman se ove sezone izborio za status prvog golmana Rome, istisnuvši iskusnog Rui Patrisija, a najviše se istakao upravo odbranama u evropskom takmičenju, u kom je Vučica ispala u polufinalu od Bajer Laverkuzena.

U idelanoj postavi našao se i njegov saigrač Đanluka Manćini, a očekivano najviše igrača u idealnih 11 imaju finalisti Bajer i Atalanta – po četvoricu. Među njima je naravno i Ademola Lukman, koji je nedavno bio apsolutni heroj ubedljive pobede tima iz Bergama u finalu.

Predstavnika u idealnom timu ima još samo Olimpik iz Marselja, i to u liku najisturenijeg igrača, iskusnog Pjer-Emerik Obamejanga.

Status Svilara u reprezentaciji Srbije nedefinisan je, pošto je želeo da prihvati poziv Belgijanaca i igra za njihov nacionalni tim, ali se to ipak ispostavilo nemogućim. Nije se našao na spisku Orlova za predstojeći EURO.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE