KLS: Zvezda ubedljiva u Železniku za novo finale

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale Superlige KLS-a pošto su i u drugom meču polufinala savladali FMP. Izabranici Janisa Sferopulosa su slavili u Železniku

Od samog početka meča jasno je bilo da je Zvezda ušla u meč sa namerom da se serija završi večeras. Vrlo brzo su stekli dvocifrenu prednost koju su praktično održavali tokom čitavog meča.

Raspoloženi su posebno bili Luka mitrović i Nemanja nedović, koji je sa tri vezane trojke Zvezdu odveo i na plus 20, što je bila i razlika na poluvrmenu – 30:50.

U nastavku FMP je na krilima Jovana Novaka i Mateja Rebeca uspela da prednost svede na 11 razlike. Košarkaši Zvezde su ušli u nepotrebnu nervoz, ali polse tehničke Nedoviću kao da su ponovo upalili motore i odlučili da meč privedu kraju bez problema.

U finišu se otvorila prilika da treneri sa obe strane daju šansu mladim igračima pa su ušli Gagić u domaćoj ekipi i Kostić kod gostiju koji je postigao 8 poena.

Na kraju 75:98.

Najefikasniji kod Zvezde je bio Nedović sa 17 poena, Dos Santos 16, Mitrović 15. Kod domaćih Novak 26 poena, Kuzmić 15.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODUŠEVLJENJE U ATINI: Navijači Olimpijakosa dočekali Furnijea (VIDEO)

Košarkaški klub Olimpijakos napravio je dva velika poteza na tržištu pred novu sezonu. Nakon povratka Saše Vezenkova, stiglo je još...

POVEZANE OBJAVE