Obradović nakon poraza kivan na sudije: Ovakvo šikaniranje nisam doživeo

Košarkaši Partizana igraće majstoricu za plasman u finale šampionata Srbije. Izabranici Željka Obradovića slavili su u prvom meču sa 82:72, u drugom su poraženi sa 92:88.

– Čestitam ekipi Mege na pobedi. Probaćemo da se pripremimo za majstoricu. To bi bilo to, rekao je Željko Obradović, a s obzirom da nije bilo pitanja, Željko je ponovo uzeo reč:

– Sada se jasno vidi kakva je liga u pitanju, a to sam nagovestio posle poraza u finalu ABA lige. Gospodin delegat je ovde, valjda će neko povesti računa u ovome u periodu koji sledi, jer protiv nekih stvari jednostavno ne možete.

Obradović je nastavio u dahu:

– Prvi put u životu sam doživeo da se sudijama obraćam na vi, a oni meni sa ti. To šikaniranje tokom meča nisam doživeo. Obraćam se sudijama na vi, a oni mi kažu sedi dole i pusti me da sudim. Moje pitanje je glasilo da li imam pravo na čelendž. Takva je liga, sve smo ovo očekivali, iznenađenja nema.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE