JEDNA OD MOGUĆIH KALKULACIJA: Ako ne uđu u LŠ, Zvezdu bi čekao paklen žreb u LE

Fudbaleri Crvene zvezde osvajači su četvrte duple krune u nizu.

Nakon proslave protiv Čukaričkog, uprava se okrenula formiranju tima za novu sezonu. Već danas će biti predstavljeno prvo pojačanje.

Crveno-beli će opet kasnije početi kvalifikacije za Ligu šampiona, jer se uključuju tek od plej-ofa. Ukoliko, pak, ne uspeju da uđu u LŠ, imaće zaista težak žreb u Ligi Evrope prema ovakvim kalkulacijama.

Biti svrstani u drugi šešir sa Real Sosijedadom, Dinamom iz Zagreba, Salcburgom, AZ Alkmarom, Bragom, Lionom, Fiorentinom i Karabagom. Ali će i protiv njih moći da igraju, tačnije dva kluba iz svakog šešira. U prvom šeširu su sve samo velikani: Roma, Mančester Junajted, Porto, Ajaks, Rendžers, Lacio, a i Totenhem, Slavija Prag i Ajntraht.

Od ostalih šešira, ponovo je moguć duel sa Ludogorecom, Midtjilandom i Hofenhajmom ukoliko naravno sve ostane prema ovim projekcijama. Ali i nezgodni rivali belgijski USG, Bilbao, Nica, Bodo Glimt, Viktorija Plzen i Dinamo Kijev.

Trabzon i Apoel su Zvezdi poznati, ako budu izvučeni iz četvrtog šešira. Ali i Anderleht, Bešiktaš, FCSB (nekadašnja Steaua), Serkl Briž, Servete i Panatinaikos od ostalih mogućih rivala. Sve to, pod uslovom da se crveno-beli ne plasiraju u LŠ i ne bude drugih pomeranja u žrebu.

Zvezda će na žrebu za plej-of Lige šampiona biti nosilac, a i tu će imati veoma zahtevne protivnike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kenan o Zvezdinom timu: Radujem se što neću igrati protiv Teodosića!

Ajzea Kenan je jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta. Američki šuter je stigao iz Olimpijakosa i jedva...

POVEZANE OBJAVE