Šta će se desiti sa Simonovićem? Alimpijević nema poverenja u centra pred povratak u Zvezdu

Košarkaška sezona se bliži kraju i klubovi su već uveliko počeli sa aktivnostima u prelaznom roku i sklapanjem ekipa za narednu sezonu.

Izvesno je da će Crvena zvezda promeniti dobar deo tima, nakon što su brojna zvučna letošnja pojačanja razočarala.

Na velika vrata je na Mali Kalemegdan stigao i crnogorski reprezentativni centar Marko Simonović, kao povratnik iz NBA lige. Ipak, za razliku od Filipa Petruševa, svog nekadašnjeg “saradnika” u reketu Mege, nije opravdao očekivanja u crveno-belom dresu, pa ga je u toku sezone zamenio crno-belim turskog Bešiktaša, gde je pozajmljen.

U timu našeg trenera Dušana Alimpijevića imao je nekoliko zapaženih partija, ali u završnici sezone, kada se bliži trenutak povratka u srpski klub, stvari su se promenile.

Bešiktaš je poražen od Fenera u prvoj utakmici polufinala plejofa tamošnjeg prvenstva sa 96-88, ali se Simonović nije ni našao u sastavu.

Alimpijević je odlučio da crnogorski reprezentativac ne bude među petoricom stranaca, koliko je maksimalno dozvoljeno u tamošnjem prvenstvu.

Aktuelni ugovor Simonovića koji ima sa Zvezdom važi na još jednu sezonu.

Crveno-beli su već anagžovali centra Mege Uroša Plavšića, dok je ranije produžen ugovor sa Džoelom Bolombojem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kraso heroj Obale Slonovače, Điga učestvovao u velikom iznenađenju (VIDEO)

U 1. kolu kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, branilac trofeja Obala Slonovače je savladala Zambiju 2:0. Strelac oba gola bio...

POVEZANE OBJAVE