ZVANIČNO: Katai potpisao novi ugovor sa Zvezdom

Jedan od najboljih fudbalere Zvezde Aleksandar Katai produžio je ugovor sa crveno-belima.

Katai je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa prvakom Srbije, uz mogućnost proužetka saradnje na još godinu dana. Katai je sa Zvezdom osvojio pet šampionskih titula i četiri Kupa Srbije, a do sada je za crveno-bele postigao 113 golova.

– Mislim da su povrede sa početka sezone, koje se nadam više neće ponavljati, odložile produžetak ugovora, pa smo sačekali da se završi sezona. Mnogo sam srećan, ostajem u klubu koji volim, ali i u Beogradu sa porodicom, ne moram nigde da se selim. Iako još uvek ne planiram, iskreno se nadam da ću ovde završiti karijeru. Titule i duple krune su samo potvrda našeg dobrog rada. Kao tim sigurno rastemo iz godine u godinu, verujem da će tako biti i u budućnosti. Želim da i u narednom periodu osvajamo titule, duple krune, igramo Ligu šampiona, kao i da nastavim da postižem golove, istakao je Aleksandar Katai. 

Nakon potpisa prvi mu je čestitao sportski direktor Mitar Mrkela. 

– Veoma je važno kada na početku prelaznog roka možete da kažete da ste sa igračem, koji pravi razliku u Crvenoj zvezdi – Aleksandrom Kataijem, potpisali ugovor i produžili saradnju. Katai je dugi niz godina veoma važan fudbaler za Zvezdu. Bitan je na terenu i u svlačionici. Tokom prethodnih sezona videli smo da je igrač koga publika pozdravlja i voli. Srećni smo u klubu što smo produžili ugovor sa Kataijem. Verujem da će u narednim godinama biti ono što je bio sve vreme u Crvenoj zvezdi,istakao je sportski direktor FK Crvena zvezda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kraso heroj Obale Slonovače, Điga učestvovao u velikom iznenađenju (VIDEO)

U 1. kolu kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, branilac trofeja Obala Slonovače je savladala Zambiju 2:0. Strelac oba gola bio...

POVEZANE OBJAVE