MITROVIĆ DVA PUTA POGAĐAO: Al-Hilal osvojio duplu krunu nakon penal-drame protiv Ronaldovog tima! (VIDEO)

Fudbaleri Al-Hilala trijumfovali su u Kupu Kralja Saudijske Arabije, i tako kompletirali duplu krunu nakon što su dominantno došli do titule.

Al-Hilal slavio je tek nakon penala protiv Al-Nasra za koji nastupa Kristijano Ronaldo, pošto je regularni deo završen rezultatom 1-1, a nije bilo golova ni u produžetcima.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović je doneo prednost Al Hilalu već u 7. minutu, kada je pogodio glavom u svom stilu, nakon centaršuta Malkoma sa desne strane.

Kada je dupla kruna već sijala u očima fudbalera Al Hilala, Ajman Jahija je u 88. minutu izjednačio na 1-1 i odveo duel u produžetak.

Koliko su timovi želeli trofej svedoči i negatvan podatak da su podeljena čak tri crvena kartona! Al-Nasr je u 56. minutu ostao bez golmana Davida Ospine, ali šampion ove zemlje nije iskoristio brojčanu prednost koju je imao pola sata da uveća prednost. Na kraju su oni završili duel sa igračem manje jer je prvo Al Bulajhi direktan crveni dobio u 87. minutu, da bi tri minuta kasnije Kulibali zaradio drugi žuti.

Sve je na kraju rešeno u penal seriji, gde je Mitrović pogodio prvi za svoj tim, nakon što prethodno nije bio uspešan Neves u prvoj seriji. Sa druge strane je Ronalno takođe prvi zatresao mrežu nakon što je u prvoj seriji promašio Aleks Teljes.

Al-Nasr je bio nadomak trofeja nakon promašaja Abdulhamida, ali su nakon toga usledile dve odbrane marokanskog golmana Bonoa, koji je zaustavio Al Hasana i Al Nemera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LIGA NACIJA: “Bivši Irci” strelci za Englesku u Dablinu (VIDEO)

U B diviziji Lige Nacija veliki derbi je odigran u Dablinu gde su se sastali Irska i Engleska. Englezi...

POVEZANE OBJAVE