CRNO-BELI OSLABLJENI U FINALU: Košarkaš napustio tim pred večiti derbi!

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet sastaće se u finalu košarkaške superlige Srbije.

Crveno-beli su bili bolji od FMP-a. Crno-beli u tri meča od Mege.

Pred novi duel večitih rivala, Partizan se oglasio saopštenjem. Naime, centar Bruno Kaboklo je prekršio klupsku disciplinu i napustio tim.

Centar Partizana Mozzart Bet Bruno Kaboklo, grubo je tokom jučerašnjeg dana prekršio klupsku disciplinu i svojevoljno napustio tim pred finale Superlige Srbije. Igrač je bez dozvole Kluba i bilo kakvog obaveštenja otputovao za Orlando, navodno zbog obaveza u nacionalnom timu Brazila.  KK Partizan Mozzart Bet se u svojoj istoriji nije susretao sa ovakvim potezima igrača i učiniće sve pravne korake da na najbolji mogući način zaštiti svoje interese. Bruno Kaboklo je svojevoljnim napuštanjem tima učinio presedan i na taj način ostavio saigrače bez pomoći u finalu. Protiv igrača je odmah pokrenut disciplinski postupak.  Kako bi se izbegle bilo kakve spekulacije u javnosti, KK Partizan Mozzart Bet ovim putem potvrđuje da su finansijske obaveze prema Brunu Kaboklu blagovremeno izmirene i da nikako novac ne može biti uzrok njegovog svojevoljnog odlaska.  U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama, naveli su crno-beli.

Prvi meč Zvezde i Partizana igra se sutra od 20 časova. Kaboklo je pravio crno-belima već probleme prošlog leta kada je rešavao spor oko prethodno potpisanog ugovora sa Venecijom. Partizan je već napustio i drugi centar Frenk Kaminski.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE