DOK SE ČEKA ODGOVOR LAZETIĆA: Partizan vraća još jednog bivšeg trenera

U Partizanu je bilo mnogo turbulencija u završnici sezone kada je reč o trenerskim pozicijama.

Igor Duljaj je dobio otkaz, kada ga je, izvesno samo privremeno, nasledio dotadašnji pomoćnik i bivši saigrač Albert Nađ.

Za razliku od Nađa, neki od Duljajevih pomoćnika su napustili klub odmah za šefom struke, a potom je to isto učinio i Nenad Stojaković, koji je u prethodnom periodu imao uspeha sa omladinskom ekipom, iako je na kraju izgubljena titula u ovoj kategoriji od IMT-a.

Partizan je nedavno poslao ponudu svom bivšem igraču i treneru Žarku Lazetiću, sada treneru TSC-a, za povratak na klupu, ali nije jedini povratnik kog žele.

Navodno bi, prema pisanju domaćih medija, u klub trebalo da se vrati i Zvonko Varga, koji bi radio u omladinskoj školi na razvoju talenata.

Varga je svojevremeno osam sezona igrao za Partizan, a bio je i deo stručnog štaba kada su na čelu istog bili Vladimir Vermezović, Lotar Mateus i Slaviša Jokanović, koji se takođe pominjao kao želja kada je reč o preuzimanju prvog tima, ali se iz njegovih izjava jasno moglo zaključiti da nema volje da se vraća u ovom trenutku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnjić o novoj Zvezdi: Napravljen je novi koncept, za još veće stvari

Dejan Radonjić je po odlasku iz Crvene zvezde preuzeo tursku ekipu Bašaršehira koja ima visoke ambicije naredne sezone. Pripreme su...

POVEZANE OBJAVE