Da li se vraća u Zvezdu? Evroligaš ušao u trku za potpis Kalinića!

Već neko vreme je izvestan rastanak Nikole Kalinića i Barselone nakon dve sezone. To je sasvim jasno nakon što je bivši srpski reprezentativac odstranjen iz ekipe za treću utakmicu polufinalne serije ACB lige protiv Reala.

Zvezdino interesovanje za drugi povratak iskusnog igrača nije sporno i potvrdili su ga i predsednik kluba Nebojša Čović i član uprave Milan Dozet.

Ipak, prema nekim navodima, u trku za potpis Kalinića uključio se i minhenski Bajern, gde bi mogao da zaigra sa zemljakom Vladimirom Lučićem. Obojica pokrivaju pozicije krila i krilnog centra po potrebi.

Kalinić je prvi put stigao u Zvezdu iz kragujevačkog Radničkog 2014. godine, a pred početak prve sezone u crveno-belom dresu se proslavio na Svetskom prvenstvu 2014. godine, kada je bio najprijatnije iznenađenje.

Pre dve godine se vratio u klub potpuno neočekivano, iako se govorilo tada o interesovanju Reala i Barselone, u kojoj je nakon godinu dana ipak završio. Da li će sada uzeti povratnu kartu?

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JEDAN OD NAJUSPEŠNJIH SRPSKIH PARAOLIMPIJACA: Dimitrijeviću medalja u Parizu!

Srpski parolimpijci nastavili su sa osvajanjem medalja na igrama u Parizu. Jedan od naših najtrofejnijih takmičara uopšte Željko Dimitrijević, osvojio...

POVEZANE OBJAVE