HOLANDSKI VELIKAN TRAŽI TRENERA: Milojević o interesovanju Fejnorda

Jedan od najvećih klubova u Holandiji Fejenord je u potrazi za novim šefom stručnog štaba, nakon što je njihov dosadašnji trener Arne Slot preuzeo Liverpul.

 Ima dosta kandridata za naslednika za njegovo mesto, a jedno od imena koje se pominje je i Miloš Milojević, nekadašnji trener Crvene zvezde.

-Bio sam na listi kandidata. Da li sam u pet, ili deset, ne znam. To je na daljem štapu, ali meni je čast da takav klub razmišlja o meni. Tu se ne postavlja pitanje novca, to je korak napred u karijeri, tu se finansije ne gledaju… Uradio sam analizu tima, bili su prezadovoljni, na njima je. To je sve interesovanje, rekao je za KurirMiloš Milojević.

Zapadna Evropa je želja, ali ne žuri se Milojeviću sa odlaskom iz Emirata.

-Imam ugovor na još dve godine, produžen je u januaru 2024. Moje ambicije i neka težnja jeste zapadna Evropa. Ne želim da se precenjujem, bio sam na Istoku, bio u Zvezdi, usmeren sam na Skandinaviju i Evropu, jasan je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda predstavila potencijalno najskuplje pojačanje: Doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet

Krilni fudbaler Silas Katompa Mvumba zvanično je promovisan kao novo pojačanje Crvene zvezde. Reprezentativac DR Konga zadužio je dres...

POVEZANE OBJAVE